Dock så känner jag nu lite ångest. Fy tusan vad jag kommer sakna min mamma, min pappa & min syster. Jag har förberett Tobbe att jag kommer gråta dom första nätterna, jag är så fäst vid mina föräldrar och vid mina hem.
Men oj vad exalterad jag är med. Tänk va skönt att vakna upp brevid mitt hjärta varje morgon, kunna gå omkring naken, få ha egna regler i hemmet, bestämma själv vilka dagar vi sla städa, starta en "egen" framtid med mitt hjärta. För det är inte förrän nu som vi faktiskt kan påbörja vår framtid, visst har vi haft den framför oss hela tiden, men nu är det tillsammans. Själva. Som sambos.
Ligger ensam i sängen & funderar en massa. Så många olika tankar om flytten, skolan & framtiden. Jag och Tobias har köpt i princip allt till lägenheten nu, det enda vi har kvar är en datorstol. Tänkte göra en lista åt er på det vi köpt om ni nu skulle behöva de i framtiden. Dock inte idag. Men iallafall, vi har köpt ALLTING helt nytt förutom säng plus byråer till kläder. Inkluderat möbler och småsaker har vi landat på omkring 20.000kr. Vilket vi är sjuuukt nöjda över då vi fått precis såna möbler vi tänkte oss från början.

Det enda vi inte köpt än är mattor och lampor men det ska jag fixa nästa vecka. Jag jobbar nu alla dagar innan vi flyttar vilket är lite jobbigt men samtidigt skönt. Kommer nog få en riktigt feeeeet lön iallafall! =) Perfekt till födelsedagar plus flytt. Mitt hjärta fyller den 19 augusti och min bff fyller den 21 september, hon fyller dessutom arton så hon ska få nåt extra tjusigt. Poss Jennifer. ♥

Det som ska bli skönast med att flytta är att det bara kommer vara jag & min prins. Vilket är det värsta med. Jag har liksom alltid bott med mina föräldrar, alltid tittat tv med dom innan läggdags.. Så dom första nätterna kommer jag nog gråta en del! Mitt hem är mitt allt & det kommer ta ett tag att vänja sig vid mitt nya hem. Men guuuud vad jag längtar & åh så skönt det kommer bli.

Dessutom så mår jag mycket bättre nu, jag trivs med människorna i min omgivning och jag vet vart jag har alla. Jag vet att dom människorna är såna som jag inte behöver tvivla på utan är det något så finns dom här för mig. Jag vet också att dom är ärliga och lojala mot mig. Vilket är dom viktigaste egenskaperna i relationer. ♥♥♥

Min fina Herkules.

Denna herren fick äran att följa med mig hem. Tack alla ni som bidrog med födelsedagspengar. ♥♥