Lite trött och hängig efter all städning idag. Kanske blir en powernap, fast då lär jag ligga sömnlös inatt. Vilka svåra beslut. Har inte påbörjat de uppgifterna än. Orkar inte, fotografering och redigering är tusen gånger roligare.
Bilden är tagen 0.... 08/09 kanske? Nog en av mina favvisar.
 
Jag är för övrigt på sämst humör idag, jag tänker inte säga varför. Mer än att jag längtar till lovet, faktiskt. Speciellt nu med tanke på lägenheten. Få veta att jag jobbar för att jag och Tobias ska få ett fint och underbart hem. Kan ge en liten summering på min helg också.
 
Fredag: Kommer inte ihåg vad jag spenderade förmiddagen på, vi var lediga iallafall. På helgen begav jag mig hem till en tjej i min klass för att ha tjejmiddag med andra fina tjejer. Det var trevligt, och riktigt god mat.
Lördag: Fixade delar till min stationära dator, sen spelade jag sims på Tobias dator. Kvällen spenderades hos min farmor, supergod mat och efterrätt. När vi kom hem började vi pilla på min dator och kom fram till att ingenting passade. Jag blev så arg och ledsen.
Söndag: (Igår) körde till väla för att byta ut delarna till min dator, sen handlade vi mat på maxi. När vi kom hem fixade vi min dator, sen spenderade jag resten av dagen med att installera sims. Eller till fem iallfall, då gick vi hem till mamma och firade morsdag. 
 
Jag ska snart påbörja två arbeten som jag ska lämna in imorgon. Lika bra eftersom mitt liv inte är så spännande just nu. Vi hörs sen.
Once upon a time hade säsongstart idag hihi, underbart! Kommer sitta bänkad varje fredag klockan åtta framför tvn! :) Har mycket jobb på gång nu. Nästa vecka ska jag ta hundarna två ggr, lite pengar där. Sen jobba både lördag och söndag. Veckan därpå ska jag bo i  hundarnas ägares lägenhet i fyra dagar för hon ska till stockholm. Så pengar där med! Hon skickade i ett sms nu när vi hördes av, "Elin du är en pärla, är så glad att jag fick kontakt med dig, du har underlättat tillvaron enormt för mig!
 
Hur glad blir man inte då? :D Det bästa är att jag faktiskt ÄLSKAR dom två hundarna. Visst är dom helt störda då och då, men så underbara. Dom har så mycket kärlek att ge och beter sig som om jag varit borta i flera år när jag kommer dit och öppnar dörren. Mina två fina pojkar. 
 
Detta är Alfons. Hittade ingen bild på Oskar. Visserligen har Alfons växt otroligt mycket sen denna bilden togs. Men han är helt fantastiskt underbar. 
 
Imorgon är jag tydligen ledig. Ingen idrott för så många inte ska ha nationella i matte imorgon, gruppen som jag skulle vara med struntade i det pga idrotten. Lite tråkigt, hade varit skönt att bara ha det gjort. Så imorgon har jag inga planer, förutom senare på kvällen. Ska på tjejmiddag hos en i min parallellklass. Oerhört trevligt. Resten av helgen är också fullbokad, lördag ska jag på middag hos min farmor & farfar, söndag är det ju mors dag så ska fixa ihop nåt till min mor.