Vet inte vad som är fel men går knappt få upp ett inlägg, minst av allt en bild... Var likadant igår, får se om det blir löst snart!

Igår var jag rätt upptagen så jag hann faktiskt inte blogga. Sov hemma hos T***** istället för jag inte orkade städa mitt rum hehe.. Tog bussen hem därifrån vid 9 på morgon, var skittrött. Sen vid halv 11 var jag hos frisören, samma frisyr fast kortare.. Sen nu så är mitt hår rödblondt med för jag var dum nog att ta blonderingsfärg haha.. Så nu har jag en konstig hårfärg! Var klar där vid ett, åkte hem & käkade och lite sånt sen kom min bff Jennifer vid halv sex, så då beställde vi mat sen spelade vi Sims och åt godis :) vid 9 så kom T***** och umgicks lite. Så sov han hos mig, Jennifer tog tåget till en kompis (???) så hon sov där istället. Nu så har T***** precis åkt hem så jag ska städa lite sen kolla film. Bloggar mer sen! :)

Var på väla idag, orkade inte egentligen.. Ligger på soffan helt död & lär nog somna när som helst. Sover så himla dåligt nuförtiden! Vid halv sex ska jag ner till pappa sen kommer T***** till mig för att ha en liten filmkväll. Skulle egentligen till honom men ska klippa mig halv 11 imorgon :) lägger upp bild på hur det blev när jag är klar. Köpte ett par nya byxor idag igen, gröna armébyxor typ :) visar dom när jag har dom på mig! Lovade ju en bild på dom jag köpte igår, och för er som undrar köpte jag dom då på Swedala outlet för 300:-, billigt & bra!