Var på väla nyss :) fick med mig en tidning, silverschampoo samt en fjärrutlösare till min kamera :) en fjärrutlösare är samma som en fjärkontroll, man styr kameran en bit bort :) nu ska jag spela lite sen titta film med pappa.


Fick bli en bild på min fina vän som också har en blogg (http://detarettstortliv.blogg.se/)

Sitter i soffan med pappa nu och ska kolla på Wallander :) tycker inte om det så värst mycket men kan se det för min pappas skull. Inatt är även första natten jag får sova ensam sen jag kom hem från skidsemestern, har sovit med T hela veckan... Tycker verkligen inte om att sova ensam! :( Ska försöka övertala honom att komma hit hehe...

Nu börjar Wallander så får blogga mer imorgon! Sov gott allesammans :)

Update: Ändrade planer, T kommer hit ändå :) har sån sjuk övertalningsförmåga!


Blev en bild bara sådär, i brist på andra :) är tagen igår innan jag skulle iväg, är inte arg har inget fotogeniskt leende bara! :)

Sitter & lyssnar på Yiruma - River Flows in You, så himla fin låt! Får inte nog av den. Ska snart ner och skala potatis till pappa kommer hem :) blir kokt falukorv & hemmagjord potatismos till middag, en av mina favoriträtter! Väntar även på att mitt photoshop ska komma :) behöver det nu när jag kommit igång med att fota, visst tar kameran nästintill felfria bilder men finns alltid något att rätta till på en bild. Blir photoshop CS5, så ska väl sitta och klura ut hur det fungerar sen ikväll :)