Den 31/1-14 checkar jag och min prins im på Grand Hotell i Göteborg. Vi tar en välbehövlig weekend för att bara kunna ta det lugnt och komma ifrån verkligheten en stund, det behöver vi. :) 2 nätter inklusive frukost och resa upp dit kostade bara 2300kr, alla hotell är billiga nu under vinterhalvåret så passa på. :) Detta blir vår första "resa" tillsammans, det är inte långt men ändå en minisemester. Dock hade jag velat komma iväg den 30 januari men de funkar inte med jobb/skola.

Fast 3 dagar med restaurangbesök, sightseeing, shopping etc är lagom för oss båda. Längtar. ♡
Sen den 24/5-14 åker vi en vecka till spanien med all inclusive, det blev årets julklapp plus en paket lindt choklad och en rolig och gullig rimdikt från mormor :) det kommer definitivt vara årets höjdpunkt! Tack min fina mormor Anna-B. ♡
Jag fotade aldrig igår med kameran tyvärr, jag njöt bara av att ha familjen samlad. Jag tänkte iallafall visa lite utav det jag fick. :)En ghd plattång hihi. Det var nog min allra bästa julklapp, behövde en ny plattång så fick jag en sån bra :))


Sminkställ till alla mina saker :D


Dom godaste parfymerna som någonsin skapats, wiii :))


Ögonbrynssax, stenciler till när man målar ögonbryn och en glittrig guldig eyeliner :)))

Sen så fick jag en andra massa saker, en glasskål till saltförvaring, en ljuslykta, ett gitarrställ, en tröja, en creme brulee brännare och några andra saker som jag knappt kommer ihåg nu, jag fick så mycket! Detta har faktiskt varit den bästa julen sen mina föräldrar flyttade isär. Igår var allt perfekt :) alla var glada och pratade, kom överrens och alla blev nöjda över sina julklappar hihi :) nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, om två timmar ska vi iväg och fira jul hos farmor :)
Som ni säkert märkte var jag inte på topp men det vände efter några julkänslor :)

Igår var det pepparkakshustävling, jag mamma och Linn vann inte men fick en andra plats iallafall :)

Idag sov jag 12 timmar, gick upp, storstädade, blev bjuden på bullfrukost av Jeanette och Ludvig! Mumsigt :) sen åkte jag och Tobias hem till pappa för lussebullsbak och julpyssel, det var supermysigt. När vi sen kom hem låg där ett paket från tomten! I det låg där bananchips, noblesse och en superfin bild på mig och Tobias hihi. Tack Emma & Fo, nu är det soffläge med chips och en film, imorgon blir det jobb och julfirande! Ska ta ordentliga bilder då :)Vår julgran hihi!

Tog en bild på mig och en på mig och Tobias men dom sparades tydligen inte så den bilden får duga för kvällen. :) Godnatt.