Jag tog mest en slumpbild för jag inte hade någon annan.

Idag så ska jag *hemligt avslut på meningen*.  Kan inte avslöja vad det är idag! Men imorgon så kommer ni få veta :) Sen i helgen så ska jag troligtvis bara ta det lugnt, får se om jag träffar T***** :) Är en nybliven vän till mig, har verkligen superkul när vi umgås! Påtal om vänner..

Nu har jag även blivit av med en vän, vilket alltid är tråkigt. Det värsta är, jag har ingen aning om varför? Jag har inte fått en enda förklaring, och nu när jag bad om det så fick jag svaret "Haha, orkar inte bry mig längre". Jag menar, den här personen är min äldsta & bästa vän så gör den såhär mot mig? Denna personen har varit som ett syskon för mig dom 3 senaste åren, men när den skriver såhär vet jag faktiskt inte om det verkligen är en så stor förlust..

img_1790 (MMS)

Ett stoooort grattis till min fina syster som fyller 18 år idag!!!  Så ikväll ska vi äta på oasen för att fira det:) toppen!

img_9574 (MMS)

Dålig uppdatering! Har knappt uppdaterat för jag inte har haft tid, i fredags hade vi kalas hos mamma för min syster som fyller 18 på tisdag. Sen efter följde jag med dom ut på Cardinal. Helt chockad att jag kom in! Vart iallafall skitkul!  Sen igår så hade vi kalas igår igen hos pappa, så var till att baka & fixa hela dagen, sen runt 9 så åkte jag hem till en kompis som jag träffade ute i fredags. Var riktigt trevligt :) sen nu idag så har jag bara tittat film och tagit det lugnt. Har precis ätit middag & sen ska jag iväg och kolla Tower Heist :) bloggar med imorgon!