Mh, jag ser lite sådär emo ut men det är enbart för jag är trött och orkade inte lägge fint mitt hår!

Jag är hemma nu iallafall efter en lååååååång skoldag samt efter att ha tagit en fika med min fina kompis Addo, kan även säga er att han en av dom som jag tycker om allra mest i min umgängeskrets. Kan vara mycket för att vi växt upp med varandra och vi känner varande väldigt väldigt bra. Vi har dessutom alltid nåt att göra/prata om så vi har aldrig tråkigt tillsammans. Fast han behandlar mig som en kille ibland, slår mig och slänger igen dörren på mig, är allmänt elak osv, men jag är van! ;)

Imorgon är det iallafall skola igen, då börjar jaag 08:20 och går till 15:00, fast imorgon ska jag faktiskt prova på att sova på internatet! Har lovat min vän Melinda att vi ska prova, hon sov där inatt och precis som jag tyckte så tyckte hon att det var rätt jobbigt, men eftersom vi iallfall har varandra nu i början så ska vi klara det :)

Och ni undrar säkert med tatueringen, tjaa... Tyvärr blir det inget av den. Hade satt en tid med tatuerarn och kommit överrens om ett pris, men tyvärr så sa mina föräldrar nej när det väl kom till kritan. Innan det var bestämt så var det okej för dom, och sånt blir jag väldigt arg över. Så just nu är jag rättså frustrerad och irriterad, men utöver det så rullar allt på galant :) nu ska jag hoppa in i duschen, titta tv, sen ska jag ringa en kompis från uppsala hihi :)


Idag har jag verkligen inte haft lust att blogga! Vädret gör en så himla seg och trött så man har inte lust till något!

Kom hem vid typ 20 i 5 idag, helt slut! Varit uppe tidigt, gått i skolan, sen dessutom fått flytta burar & djur. Fast det var inte så farligt, förutom att burarna var rätt tunga men de klarade vi 4 nb - na elever hehe :) När jag kom hem så la jag mig på soffan direkt, pappa tatuerade sig även idag! Den blev skit fin :) Han har gladpack runt den nu så den syns inte så bra och där är bläck överallt så kunde inte ta nån bild. Och han är även riktigt nöjd vilket är det viktigaste :D jag och pappa somna såklart på soffan ca 1h, sen gick vi och handlade och hyrde film. Så nu ska vi titta på Battle of Los Angeles, kommer skriva sen vad jag tyckte om den om jag inte har somnat på soffan! Imorgon så ska jag ta en fika med min vän Addo, vi har inte setts på nån månad typ så ska bli kul att ta igen det vi missat :) sov gott allihopa!


Nu är jag hemkommen efter skolan samt att ha träffat en kompis jag inte träffat på sjukt länge. Det är kul att se hur människor förändras :) sist jag träffade honom var han typ 3 huvud kortare än mig och hade pipig röst ;) nu så är han typ lika lång som mig och har mörk röst och även förändrats utseendemässigt. Kan faktiskt påstå att han blivit väldigt snygg :D

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig och titta film. (Troligtvis autstin powers, där av rubriken hehe!) Ska försöka somna tidigt idag med, ska nämligen upp 5 imorgon igen.. Och jag går även i skolan från 08:20 till 16.00, dom 3 sista timmarna ska vi dock snickra och köra traktor! Det ska faktiskt bli väldigt roligt, äntligen ha lite praktiska grejer och inte bara sitta vid en skolbänk!