Sitter just nu och äter pasta, kyckling, gurka, paprika & majs. Det är jättegott. Jag kunde skrivit kycklingsallad men då hade jag ljugit för där är ingen sallad i. Det enda som saknas nu är min bästa vän! Ska iallafall äta upp (hehe helst allt som är i skålen) sen ta en dusch och bege mig hem till T. Han blev ledsen om jag inte kom så jag får väl asa mig dit!

Jag och en av mina tre kärlekar. Kan inte säga vem som är på vilken plats för då blir det kaos.

Gud vad jag älskar dig! (Och där har ni en bild på hur mitt hår ser ut i dagsläget med, det blonda blev gult alldeles för ofta så tog en röd/brun färg)
Det är en bild sen festen igår :) var kul & trevligt och så. Är dock lite arg för folk svinar så mycket... Dom tillochmed gick i kylskåpet och åt upp all min & Jennifers kycklingsallad.. Inte okej liksom :( har precis städat färdigt och sitter nu i soffan och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan göra ännu mer kycklingsallad. Har inga planer för dagen, är sån riktigt seg "dagen-efter" dag. Har bett pappa handlat godis med, blir förmodligen att sitta hemma och spela och titta massa filmer! Ska eventuellt hem till T, men tror inte jag kommer orka det sen ikväll.. Vi får se helt enkelt :) gör ett inlägg senare!
Fick blombud nyss, blev helt paff & tänkte "blommor, till mig?!"

Finns inte ord som kan beskriva hur lycklig jag är att jag hittat T, som ni säkert förstått så är jag oerhört kär i honom. Och om ni inte visste det innan så vet ni det nu, han gör så otroligt gulliga saker. För mig är detta ovärderligt, att få blommor. Ni tänker säkert att det är en småsak som ingår i förhållande, men nej.. Det gör det inte! Det är väldigt sällan en tjej får blommor av sin pojkvän. Detta kanske är en småsak för honom med, precis som allt annat han gör som jag tycker är guldvärt. Som tex när jag hade den mardrömmen för några veckor sedan, jag la vaken säkert två timmar för jag inte kunde sova. Och han höll sig vaken för min skull, fast han knappt sovit nåt natten innan. Ibland så behöver jag inte säga nåt för att han ska förstå vad det är jag tänker på eller vad jag vill.

Så ja, helt enkelt. Jag älskar honom fruktansvärt mycket!
Två månader idag hjärtat, jag hoppas innerligt på många fler med dig!