Min nya hobby.. Sitta och göra såna vintage brevpapper i photoshop :) gjorde ett åt T i förrgår.. Skrev en lång text om vad jag kände för honom, klippte ut massa hjärta och färglade och skrev en egenskap han hade i varje hjärta, samt skrev ut kärlekscitat och brände fint i kanterna.. Gullig jag är!
Iallafall! Idag har jag varit med T, ätit middag och.... TRÄNAT! Ah just det! Har äntligen kommit igång:) -1kg på vågen på en vecka! Och då har jag inte ens tränat, detta känns superbra hihi :) just det!! Var på arbetsintervju idag med, som barnvakt :) Ska passa en 1,5 årig flicka som heter Siri.. Nog det sötaste barnet jag någonsin sett! Hon är sån glad med som bara skrattar, så det ska bli kul :) ska prova på för första gången på söndag och se hur det känns :)
Ligger och lökar av just nu, sen ska jag in i duschen.. Och då kommer min fina pojkvän hit :) som jag snart varit tillsammans med i 3 månader dessutom. Fina grejer! Jag gör ett inlägg imorgon igen :) hejdå!

Har nog sovit ca 2h inatt sammanlagt.. Fick feber igår, fick knappt i mig någon mat heller pga att jag mådde som jag gjorde/gör.. Ägg & bacon vid två sen hemmagjord pizza vid sju, typ två tuggor.. Av någon anledning så hallucinerar jag när jag sover och har feber... Rätt konstigt. Sitter vid matbordet nu och funderar på om jag ska åka iväg till skolan eller inte, är fortfarande hängig och seg så hade varit skönt att va hemma och vila.

Gjorde ett inlägg igår men kom tydligen inte upp!

Ligger iallafall på soffan helt halvdöd och tycker synd om mig själv. Mår så fruktansvärt illa & är helt matt i kroppen. Har inte gjort frukost ens, orkar inte! Går ju på lchf nu, så äter i princip bara ägg, bacon, sallad kyckling & kött. Så måste laga mat oavsett vad jag ska äta.. Är jätteeeeesugen på sån god röd pölse med ketchup.. Det är nog det enda jag kunnat proppa i mig, vattnas i munnen bara jag skriver om det!