Accessorize 95kr styck
New Yorker BH 139kr trosor 79kr
New Yorker BH 139kr trosor 69kr
Only 199kr
 
Var på väla idag med mitt hjärta & detta är vad som följde med hem :) han är världens finaste! Han var så snäll att han betalade vissa saker, fast jag insisterade och ville betala själv. Men han gav sig inte! Jag är superglad ändå, för att få saker av sin pojkvän är alltid jättekul :) tror dock att han ville betala för att han också får ta del av vissa saker, *haha* skämt åsido :)
 
Vi köpte såna sovmasker också, som man har över ögonen för det blir så himla ljust på morgonen... Så vi sover sjukt dåligt :(
 
Så mör att jag inte visar mitt ansikte. Men ni får se mitt slitna hår iallafall :)
 
Under denna veckan har jag varit ute med hundarna, min kära pojkvän har hjälpt mig varje dag med :) har vrickat/stukat/brytit mitt finger tack vare Alfons.. Fastnade med fingrarna i kopplet så drog han iväg, så jag har ont. Jag har också träffat min bff och ikväll ska vi se en sån stand up comedy show, ska bli roooligt. Sitter för tillfället och väntar på att min pojkvän ska komma med köttfärssås så vi kan laga mat. Är sjukt hungrig vilket resulterar i att jag äter pringles och kollar film.
 
Var hos tandläkaren idag med, inga hål! :))