Var ute en snabb runda och fotade idag samtidigt som jag var ute med hunden :) Kan inte kameran riktigt så bilderna blev inte vad jag förväntat mig, men som sagt. Har mycket kvar att lära :D fanns dessutom inge vidare motiv så fick ta det bästa jag hittade.


Här är en annan bild som jag fotade, dock så har jag hållt på och fixat med färgerna på denna. Men det som jag själv ser direkt när jag kollar på bilden är den sk "fisheye effekten". Det är typ så bilden blir som att man kollar igenom en fiskskål. Detta är en inställning på kameran man fixar med efter att man fotat bilden, och tyckte det blev ganska coolt. Dock inte i närheten av så bra som ett äkta fisheyeobjektiv, men är definitivt användbart.

Då är denna gooouding min! Jag är klart nöjd efter att ha läst recensionerna. Håller dock på att läsa instruktionsboken medans batteriet laddas upp. Vet inte om jag blir nåt klokare dock, är en sjukt avancerad kamera! Har ju med D3000 sen innan och den kan jag innan och utantill, så tänkte ja men då blir detta en bra övergång. Men tss, denna är ju inte ett dugg likt min lilla D3000. Helt sjukt vad dom gjort en kamera avancerad. Men ska bli kul sen när jag lärt mig den. Det är deras nyaste produkt som ersatt 2 av nikons förra produkter varav en av dom var en yrkeskamera. Så ja :) ska ner i norra hamnen imorgon och prova fota lite, så om där blir nån bra bild lägger jag upp det imorgon :)

Ingen sevärd film! Var tråkig från det att den började till det att den slutade. Förstår inte hur dom ens låtit producera denna filmen.


Klart sevärd, lite smådryg i början.. Sen väntar man liksom "oh snart händer nåt" men inget händer, så ja. Det är en film man ser en gång men inte fler.

Idag har jag varit uppe och hälsat på min bror, han bor bara 10min ifrån oss och jag ville inte sitta hemma och tråka :) där spelade jag lite, sen så beställde vi mat och kolla den nya narnia. Faktiskt bra film! Föredrar dock den första, som faktiskt utspelar sig i naria och där det faktiskt är alla "magiska" djur. Snart så ska jag hoppa in i duschen sen ska jag bara slänga mig på soffan med min påse Curly & starta första sagan om ringen filmen. Min kväll kommer bli underbar trots att den spenderas ensam. Kan vara skönt det med!