Varför är det så svårt att göra rätt beslut? Nu har jag gått ett år i skolan, och jag ångrar att jag valde detta programmet. Jag har valt fel. Jag vill inte gå denna linjen, jag vill inte jobba med detta i framtiden. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med... Men att gå om ett år finns inte på kartan, men snart kanske det gör det. 
 
Oväntat att Djur skulle hamna först? Njaa... Har alltid varit mitt drömyrke, ångrar att jag inte bara gick en djurlinje från början. Teater, musik och film? Musik isåfall, inget av det andra. Bild och form hade varit kul... Åh jag vet inte vad jag vill.
 
"Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare"

Dettta fick jag som svar på ett resultat. Skribent hade jag kunnat jobba som, artist också, socialarbetare ja, förskole- och dagispersonal ja, psykolog med, forskare, en redaktör, studievägledare och journalist. Får kolla högskolekrav för dessa, eller vuxenutbildningar. Eller gymnasie, jag vet inte :(

Kommentera

Publiceras ej